Servei de depilació làser-Centre de depilació làser i estètica avançada LASERPRO en Catarroja

Datos de Centre de depilació làser i estètica avançada LASERPRO

Dirección: Carrer Asturias, 3, 46470 Catarroja, Valencia
Teléfono: 961 26 83 57
Web: Ver página Web
Especialidad: Servei de depilació làser
Datos: Servicios básicos
Info: Se identifica como propiedad de mujeres
Opiniones: Esta empresa tiene 451 opiniones según Google My Business con una nota media de 4.9 y cuenta con Servicios básicos

Llamar: 961 26 83 57

Horario Centre de depilació làser i estètica avançada LASERPRO

  • Lunes 9:30 AM–8 PM
  • Martes 9:30 AM–8 PM
  • Miércoles 9:30 AM–8 PM
  • Jueves 9:30 AM–8 PM
  • Viernes 9:30 AM–8 PM
  • Sábado 9:30 AM–1:30 PM
  • Domingo Cerrado

Ver página Web

Mapa Centre de depilació làser i estètica avançada LASERPRO


Llamar: 961 26 83 57

Centre de depilació làser i estètica avançada LASERPRO en Catarroja Valencia

Información Centre de depilació làser i estètica avançada LASERPRO

Centre de depilació làser i estètica avançada LASERPRO és un negoci ubicat al Carrer Asturias, 3, 46470 Catarroja, Valencia. Situat a Catarroja, aquest centre ofereix els seus serveis a tota la comunitat local i als voltants. Per a més informació, podeu trucar al 961 26 83 57.

El LASERPRO es dedica principalment al servei de depilació làser i altres tractaments d'estètica avançada. Amb una valoració excepcional dels clients amb una nota de 4,5 sobre 5, és un referent en el sector.

Els serveis bàsics que ofereixen inclouen la depilació làser en diferents zones del cos, així com altres tractaments per a millorar l'estètica i el benestar dels clients.

Un dels serveis més destacats del LASERPRO és la depilació làser, un tractament eficaç i durador que elimina el creixement dels pèls de manera permanent. Els resultats són notables des de les primeres sessions, i els clients queden molt satisfets amb els resultats.

A més de la depilació làser, el LASERPRO ofereix altres serveis d'estètica avançada com ara tractaments facials i corporals, massages relaxants i reafirmants, i tractaments per millorar la pell i reduir les arrugues.

Amb un equip de professionals altament qualificats i amb una àmplia experiència en el sector, el LASERPRO garanteix uns resultats excel·lents i un servei personalitzat per a cada client.

Si busques un centre de depilació làser i estètica avançada de confiança, el Centre de depilació làser i estètica avançada LASERPRO és la millor opció. La seva reputació i els seus resultats parlen per si mateixos.

No dubtis a contactar amb ells per a més informació o per concertar una cita. Visita la seva pàgina web en http://www.centroslaserpro.es/ i descobreix tots els serveis que ofereixen. El teu cos i la teva pell t'ho agrairan.

Opiniones sobre Centre de depilació làser i estètica avançada LASERPRO en Catarroja

Revisar las opiniones Centre de depilació làser i estètica avançada LASERPRO

Subir